Hirdetés

Ezúttal a Lian Li szólítja meg a modding társadalmat

A Cooler Master 2012-es modding versenyéről egy bő hónappal ezelőtt számoltunk be, a mai napon pedig a Lian Li is úgy döntött, hogy némi moddingra buzdítja azokat a vásárlókat, akik éreznek magukban elegendő képességet egy ilyen projekt megvalósításához. Valójában frissen bemutatott PC-7H midi házuk népszerűsítése a cél, ezért a versenyben való részvétel egyetlen feltétele, hogy a moddereknek egy ilyen torony átalakítása folyamán kell megcsillogtatni kreativitásukat.


[+]

A megmérettetéshez először a Lian Li hivatalos fórumában, az xtremesystems.org oldalon kell regisztrálni, majd a beavatkozás előtt készíteni kell egy posztot a saját PC-7H házról és a benne sorakozó hardverkomponensekről. Végül az elkészült alkotások képeit a 7hmod@mail.lian-li.com e-mailcímre várják, a beküldési határidő 2013. január 18.  A zsűri a beérkezett munkákból fogja kiválasztani a 10 legjobbat, majd egy Facebookon tartott szavazás keretein belül a közönség feladata lesz felállítani a végső sorrendet. Az első három helyezett az alábbi díjakban részesül:

  • Első: egy szabadon választható Lian Li ház, ASUS Rampage IV Extreme alaplap, ASUS HD7970 videokártya és 1200 dollár készpénz
  • Második: egy szabadon választható Lian Li ház, ASUS P9X79 Pro alaplap, ASUS GF GTX-650 videokártya és 500 dollár készpénz
  • Harmadik: egy szabadon választható Lian Li ház, ASUS Sabertooth Z77 alaplap és 300 dollár készpénz

A közönség sem marad ajándék nélkül, a szavazók között (nem túl meglepő módon) egy Lian Li PC-7H házat sorsolnak majd ki. További részletek itt olvashatók.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés