Hirdetés

Jön a Lian Li legújabb asztalháza a PC-piacra

A Lian Li nem csak számítógépházakat, hanem extrém megoldásokat is kínál a PC-piac számára, amelyek a funkcionalitásuk tekintetében ötvözik a kellemest a hasznossal. Ilyen lesz a DK-04 jelzésű asztalház, amely tulajdonképpen egy számítógépház és egy számítógépasztal egyben.


[+]

A 120 x 75 cm-es kiterjedésű alap magassága 67,5 és 116 cm között tetszőlegesen állítható, így mindenki megfelelő pozíciót választhat magának a kényelmes gépeléshez. A megfelelő beállításokat el is lehet menteni, így később egyszerűen csak a négy lehetséges opcióra vonatkozó gombot kell megnyomni, és az asztal beáll a korábban eltárolt pozícióba.

Az összes lényeges komponens az edzett üveglapra helyezhető, amely alá kell beépíteni magát a számítógépet. Ezen belül is ATX vagy microATX alaplapok használata lehetséges, maximum 22 cm hosszú ATX tápegység mellett. A processzorhűtő magassága 14 cm lehet, míg VGA-ból a Lian Li szerint legfeljebb 32 cm hosszú építhető be. Az asztalház egy darab 5,25 hüvelykes, illetve nyolc 3,5 és kettő 2,5 hüvelykes meghajtót képes fogadni, de persze az utóbbi fiókok rejtve vannak. A termék előlapján elhelyezkedő I/O panel a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül négy USB 3.0-s interfészt, valamint három RGB tekerőt biztosít a LED-es világítás kezelésére.

A hűtésről elöl és hátul is négy darab 12 cm-es ventilátor gondoskodik, míg a vízhűtéshez 120, 240, 360, illetve 480 mm-es radiátor is beszerelhető. Természetesen minden levegőt beszívó nyílás le van fedve eltávolítható porszűrővel.

A május 10-én startoló Lian Li DK-04 egyetlen hátránya a rendkívül borsos ára, ugyanis 1500 dollárt kell leperkálni érte, ami nem kevés pénz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés