Hirdetés

LG Xnote A530: prémium kategóriás, passzív szemüveges 3D notebook

Tovább dübörög a 3D-mánia az LG-nél, mely gyártó elkötelezte magát a passzív szemüveges térbeli megjelenítés iránt, tehát nem csak a gyártó tévéi, hanem 3D-s notebookjai is erre a megoldásra épülnek. A prémium kategóriás Xnote A530 típusjelzésű masinát azonban nem csak a 3D megjelenítésért felelős FPR réteggel és Full HD felbontású kijelzővel látták el, hanem dupla webkamerát is (3D Dual Webcam) kapott, így ez is beleillik a 3D-s koncepcióba.

A 15,6"-es A530-ban második generációs Intel Core processzorok lapulhatnak maximum 8 GB DDR3 memória és egy NVIDIA GeForce GT 555M dedikált grafikus vezérlő társaságában, – mely utóbbi 1 vagy 2 GB fedélzeti memóriát kaphat – de a 3D-s hatásokat a TriDef szoftvere biztosítja. A tárolásról egy hagyományos merevlemez gondoskodik, amit egy 4 GB-os SSD (Diskeeper ExpressCache) egészít ki, plusz ezen felül a hálózati oldalon Gigabit Ethernet, IEEE 802.11 b/g/n Wi-Fi, valamint Bluetooth 2.1 vagy 3.0 vezérlők kerülhetnek a laptopba.

Továbbá az elvárt egyéb hardverekből és kiegészítőkből sincs hiány: ujjlenyomat-olvasó, USB 3.0-s kapuk, DVD-író vagy Blu-ray kombó optikai meghajtó, 7 az 1-ben kártyaolvasó, valamint a HDMI kimenet is a felszereltség része. A 2,55 kg-os A530 tápellátásról egy hatcellás akkumulátor gondoskodik.

Az Xnote A530 európai árusítása még ebben a hónapban megkezdődik, de árakról egyelőre nem kaptunk információt, ugyanakkor biztosra vehető, hogy az adott gépnek lesz 3D-t nem támogató változata is, mely 1600x900 képpont felbontású kijelzővel érkezik majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés