Hirdetés

Zsebben elférő projektorral állt elő az LG

A PMA Research piackutató intézet felmérése szerint az LG hetedik éve piacvezető a LED projektorok szegmensében, és a vállalat a jelek szerint tovább kívánja erősíteni pozícióit. A cég ugyanis Magyarországon is bemutatta eddigi legkisebb és legkönnyebb vetítőjét, a Minibeam család Nano fantázianevű készülékét.

LG Minibeam Nano
LG Minibeam Nano [+]

A PV150G típusjelzésű modell mindössze 270 grammot nyom, 10,8 centiméter széles, 10,3 centiméter hosszú, és 4,4 centiméter vastag. Maximális valós felbontása 854x480 képpont, dinamikus kontrasztaránya 100 000:1, legnagyobb fényárama pedig 100 Lumen, ami azt jelenti, hogy azért megfelelően be kell sötétíteni ahhoz, hogy élvezhető képet produkáljon. Ha a vászontól, faltól körülbelül 3,5 méteres távolságra helyezik, akkor a kivetített kép mérete eléri a száz hüvelyket. Ezt az Auto Keystone funkció automatikusan állítja be és kontrollálja, optimalizálva a vetítési szöget a legjobb vizuális élmény érdekében.

Az RGB LED fényforrás élettartama 30 000 óra, rendelkezik 1 wattos monó hangsugárzóval, HDMI csatlakozóval, 3,800mAh akkumulátora 2 órányi működésre elegendő energiát biztosít számára. Rendelkezik beépített médialejátszóval, amire az USB porton keresztül csatlakoztatott külső adattároló eszközről juttathatóak el a videók, képek, zeneszámok, és még az Office dokumentumok kezelésére is képes. A készülék támogatja a Miracast és a WiFi Direct technológiákat, azaz a kompatibilis eszközök képernyőjének tükrözésére is alkalmas. Itthoni ajánlott bruttó fogyasztói ára 99 000 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés