Hirdetés

Szkennert épített LSM-100 egerébe az LG - frissítve!

Az LG már eddig is piacra dobott jó néhány igazán egyedi eszközt és megoldást, amik közé a most megjelenő újdonsága is bekerül valószínűleg. Elsőként idén, a CES-en mutatkozott be a gyártó egyik egészen érdekes egere, az LSM-100 modell, melynek elsődlegesnek tűnő egér funkciója szinte el is törpül másik tulajdonsága mellett.


[+]

A Dacuda licencelt technológiáját alkalmazva az egérbe ugyanis beépítésre került egy szkenner is, amivel egyszerűen és gyorsan olvastathatunk be képeket, szövegeket, ez utóbbiakat akár OCR-rel konvertálva is. A közelgő IFA rendezvényen is bemutatkozó Scanner Mouse akár A3-as méretig képes feldolgozni az anyagokat, így nincs szükség külön nagy méretű, így sok helyet elfoglaló síkágyas megoldásokra sem.

Emellett természetesen normál egérként is használható, amit kényelmes, ergonomikus kialakítása, valamint precíz lézerszenzora segít. A LSM-100 pontos megjelenése és ára egyelőre nem derült ki.

[szerk. 11.09.14.] Az LG LM-100 szkenneres egere időközben hazánkba is megérkezett, így 27 990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron hamarosan az itthoni forgalmazóknál is be lehet szerezni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés