Hirdetés

Letölthető a legújabb hivatalos ForceWare

A GeForce 7-es család legújabb tagjával egy napon debütált az NVIDIA grafikus vezérlőkhöz szánt ForceWare meghajtóprogramjának Windows 2000 és (32 és 64 bites)XP operációs rendszerekhez fejlesztett legfrissebb változata. A WHQL minősítést kapott, 77.77-es verziószámot viselő csomag főleg az SLI üzemmódot érintő hibajavításokat és optimalizálásokat tartalmaz, mindemellett támogatja az újonnan megjelent GPU-kat, továbbá ezzel a csomaggal debütál hivatalosan az SLI Antialiasing üzemmód.

Az új meghajtócsomaggal – akárcsak annak korai béta változataival – olyan grafikus vezérlők is rábírhatók az SLI üzemmódú működésre, amelyek korábban a nem támogatott eszközök listáján szerepeltek, így mostantól a GeForce 6600 és GeForce 6600 LE vezérlők tulajdonosai is párkeresésbe kezdhetnek – feltéve ha rendelkeznek SLI üzemmódot támogató alaplappal.

A 77.77-es ForceWare mindezeken túl az első olyan meghajtóprogram, amely hivatalosan támogatja az SLI üzemmódban kihasználható újfajta élsimítási eljárást, az SLI Antialiasing technológiát, mely alapvetően a két összekötött kártya közti munkamegosztásra épít (a működést szemléltető ábrát lásd fent).

Az új videokártya-meghajtócsomag elérhető az NVIDIA letöltési oldaláról, ugyanitt hozzáférhető az újdonságokat és hibajavításokat tartalmazó részletes lista is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés