Hirdetés

Hamarosan itt vannak a második generációs Lenovo ThinkPad X1 Extreme notebookok

A Core i9 és GeForce GTX 1650 párosa mellé akár 4K-s OLED kijelzőt is kérhetünk majd.

A Lenovo bemutatta a ThinkPad X1 Extreme laptopszériájának második eresztését, melyben nem csak a processzor, illetve a grafikus vezérlő teljesítménye javult a mostani modellekhez képest, de a sztenderd FullHD mellett akár 15,6 hüvelykes, 4K-s OLED érintőkijelzővel is hozzáférhetők lesznek az újdonságok. A terméknév gyakorlatilag maradt a régiben, csak egy utótag árulkodik arról, hogy a burkolat alatt végbement némi változás; köszöntsük a ThinkPad X1 Extreme Gen 2-t. A ráncfelvarráson átesett masinák agya immáron egy kilencedik generációs Core i9 H sorozatú CPU, amit egy NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q grafikus vezérlő támogat a hátországból.


[+]

Az igényelhető DDR4 memória mennyisége legfeljebb 64 GB lehet és két M.2 2280-as szabványú NVMe SSD számára is akad hely (4 TB-os összkapacitásig). A multimédiás élmény fokozásának érdekében Dolby Atmos plecsnit viselő hangszórók szintén a csomag részét képezik, miközben a kapcsolódásról két USB 3.1 Type-A, két Thunderbolt 3-as USB Type-C, egy HDMI, SD szabványú kártyaolvasó és egy 3,5 mm-es jack aljzat, valamint a beépített Wi-Fi 6 és Bluetooth egység gondoskodik.


[+]

A Lenovo 1,07 kg-os, nem egészen 19 mm vastag üdvöskéje várhatóan júliusban kerül fel a kereskedések polcaira, 1500 dolláros arról indulva, ám a specifikációk a piaci startig még némileg változhatnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés