Hirdetés

Különleges adattárolók keddre

Úgy tűnik, az AMP-nek (Active Media Products) is megtetszett a LaCie ötlete, így előálltak egy saját  tervezésű, kulcs formájú pendrive-val. A megtévesztő külsejű, 58 x 29 x 3 mm-es tárolók 2.0-s USB aljzatra csatlakoztathatók, kapacitásuk pedig 4 és 8 GB lesz. Az árazásuk a méretnek megfelelően 13 és 22 dollár.

AMP pendrive-ok [+]
AMP pendrive-ok [+]

A GoodRAM a fociőrületet próbálja meglovagolni új GoodDrive pendrive-jával. A parányi tároló kupakja a labdát, a teste pedig a pályát formázza, mindezt persze zöld színben. A GoodDrive Football 4 GB-os kapacitással lesz kapható, a gyártó pedig élettartam garanciát vállal rá. Ezzel együtt sajnos az ára nem derült ki, pedig esedékes lenne nagyon.

GoodDrive Football[+]
GoodDrive Football [+]

A Samsung ezúttal is optikai meghajtóval jelentkezett, hiszen a dél-koreai óriáscég a jelenleg kapható leggyorsabb sebességű Blu-ray kombóját leplezte le. Az SH-B123 típusjelzéssel megáldott készülék 5,25 hüvelykes helyre építhető, előlapját pedig kéken világító LED-es gombja díszíti. Belül két lencse, és két lézer dolgozik, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa mind a Blu-ray lemezek olvasásánál, és a DVD-k illetve a CD-k kezelésénél.

Samsung SH-B123 [+]
Samsung SH-B123 [+]

A Samsung a BD-ROM-okat tizenkétszeresen, a többi BD típust (-R, RE, -DL) pedig nyolcszorosan olvassa. Tizenhatszorosan képes a DVD±R írására, tizenkétszeresen a RAM-okéra és nyolcszorosan a kétrétegű DVD±R-ek elkészítésére. A pluszos és mínuszos újraírható DVD-k nyolc- és hatszorosan hozhatók létre, továbbá az írható és újraírható CD-ket negyvennyolc- és negyvenszeresen égeti. A Samsung kombójának forgalmazása júliusban kezdődik. Mellé a CyberLink PowerProducer szoftverét csomagolja a vállalat, ám a készülék ára még nem derült ki.

Előzmények

Hirdetés