Hirdetés

Koporsóba az egérrel!

A mutatóeszközök között eddig is szép számmal fellelhetők voltak különös dizájnú egerek, ám a Zspire által most bemutatott eszköz alighanem mindegyik korábbi próbálkozáson túltesz. Nem tudni, hogy a koporsóforma dizájn pontosan milyen ergonómiai megfontolásból jött létre, az mindenesetre első ránézésre szembeötlő, hogy a szögletes vonalak meglehetősen kevés ember számára lesznek kézbesimulóak.


Drakula kedvence lehet

A Zspire szerint a kényelem azonban nem minden – végtére is a báli ruhák sem kifejezetten kényelmesek -, így a fejlesztők mindenek előtt egy elegáns, stílusos egeret akartak alkotni, mely nem mellesleg fejlett technológiákat vonultat fel. Ennek megfelelően a mutatóeszköz Bluetooth szabvánnyal kommunikál a számítógéppel, az optikai érzékelő pedig 800 dpi-s felbontással dolgozik.

A javarészt fémből készült Zspire egér 76 x 114 x 28 milliméteres befoglaló méretekkel és 165 grammos tömeggel rendelkezik, és meglehetősen borsos áron kerül forgalomba: az alapváltozatért 120 dollárt (azaz körülbelül 26 000 forintot), a Zspire Copper Editionért pedig 150 dollárt (nagyjából 33 000 Ft) kell fizetni (nem számítva a Bluetooth adaptert).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés