Összehajtható fejhallgatóval újít a Klipsch

2010-ben dobta piacra Image One típusjelzésű fejhallgatóját a Klipsch, amelynek most megérkezett a kissé fura nevű Image One II névre hallgató rokona. Az 1946-ban alapított amerikai cég előszeretettel hirdeti magáról, hogy a termékeik a kiváló minőségű hangminőség visszaadására képesek, és nincs ez másként e modell esetében sem.

Klipsch Image One II
Klipsch Image One II [+]

A technikai specifikációk szerint a frekvenciaátvitel 16Hz-23kHz közé esik, az impedancia 32 Ohm, az érzékenysége pedig 110 dB. A megújult formavilágú modell fülpárnáit is lecserélték a korábbi változatról egy homogén felületű darabra, ami állítólag kényelmesebb, és a hangminőségre is jó hatással van. Ráadásul ezek a fejpárnák behajthatóak, és így tehetőek be a dobozba, aminek így kevesebb helyre van szüksége. A 138,3 gramm súlyú termék egy 3,5 milliméteres jacken keresztül csatlakozhat a megfelelő interfésszel rendelkező termékhez.

Klipsch Image One II Klipsch Image One II
Klipsch Image One II [+]

A vezetékén helyet kapott egy háromgombos távirányító modul, és került rá egy mikrofon is, ami telefonálás során lehet hasznos, hiszen ilyenkor az eszköz headsetként funkcionál. Az elegáns kialakítású Image ONE elméletileg már április közepétől megvásárolható lesz fehér és fekete színben mintegy 140 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés