Hirdetés

Újabb zajszűrős fülhallgatót dob piacra a Sony

A Sony tovább erősíti fülhallgató kínálatát a március végétől megvásárolható XBA-C10 típusjelzésű termék segítségével. Áráról a gyártó egyelőre nem szolgált hivatalos információval, de mivel Japánban már megvásárolható mintegy 30 dolláros áron, így ez nagyjából sejteti, hogy milyen összeggel is számolhatunk itthon.

Sony XBA-C10
Sony XBA-C10 [+]

A készülékbe a vállalat saját fejlesztésű kiegyensúlyozott armatúrás (Balanced Armature) technológiája került, amely a cég közleménye szerint tiszta magas hangok és a mély, kiterjesztett basszus frekvenciák előállítását garantálja. Emellett a fülhallgató belsejében található apró kiegyensúlyozott armatúrás meghajtó egyedi alakja lehetővé teszi a külső zajok nagymértékben történő kizárását, valamint minimálisra csökkenti a játszott zene kihallatszását. A delta formájú kialakításnak köszönhetően állítólag menet közben is stabilan és kényelmesen illeszkedik a fülbe, továbbá a finoman erezett zsinóroknak hála nem kell többé számolni az összegubancolódással.

Sony XBA-C10
Sony XBA-C10 [+]

A technikai specifikációk szerint a frekvenciaátvitel 5 Hz-től 20 kHz-ig terjed, az impedancia 24 ohm, a hangnyomás pedig 100 dB. A mindössze négy grammot nyomó fülhallgató 1,2 méteres kábellel látták el, míg a dobozába négy különböző méretű (SS, S, M, L) fül illesztéket pakoltak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés