Hirdetés

Új SSD-családdal célozza az OEM-eket a Kioxia

A XG8 sorozat nagyjából minden olyan követelményt teljesít, ami a célzott piac meghódításához szükséges.

A Kioxia bejelentette a XG8 sorozatú SSD-ket, amelyek elsődlegesen az OEM-piacot célozzák meg, és egészen komoly kapacitással is bezsákolhatók. Az NVMe 1.4-es protokollt használó, x4-es PCI Express 4.0-s csatolójú, M.2 2280-as formátumú modellek konkrétan 512 GB-os, illetve 1, 2 és 4 TB-os kapacitást kínálnak, ehhez pedig házon belül fejlesztett, 112 cellarétegű, BiCS5 struktúrájú 3D TLC NAND flash lapkákat vetnek be.


[+]

Az újdonságokkal opcionálisan megoldható a TCG Pyrite 2.01 és a TCG Opal 2.01 támogatása. Ezekkel biztosítható az adatút végponttól végpontig tartó védelme, ami általánosan jobb adatintegritást kínál. A lehetőségek között megtalálható például az SMBus interfészen keresztüli egyéni hőmenedzsment, illetve az áramkimaradásra vonatkozó értesítés, ami védi az adatok a kényszerű leállások során.

A Kioxia sajnos a pontos teljesítményadatokat nem hozta nyilvánosságra, de maga a XG8 sorozat leginkább az OEM-eket célozza, tehát kereskedelmi szinten csak előre megépített gépekben lehet majd velük találkozni. A fejlesztés mintáit egyébként már szállítja a vállalat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés