Hirdetés

Kapu kerítés nélkül

Az Aleratec különböző optikai alapú másológépei után most egy olyan készülékkel jelentkezett, mely a DVD- vagy CD többszörözőkhöz hasonlóan a másolási folyamatban nélkülözhetővé teszi a PC-t, ugyanakkor az USB Copy Cruiser Plus csak átjáróként szolgál különböző USB-s háttértárak között, az adatok átmeneti eltárolását – amely az optikai másolótornyoknál bevett gyakorlat – nem teszi lehetővé.


Az Aleratec kapuja

Az LCD-kijelzővel és a működéshez szükséges egyszerű kezelőszervekkel ellátott, három AAA típusú ceruzaelemmel működő apró készülékhez pendrive-ok, külső merevlemezek vagy akár digitális fényképezőgépek is csatlakoztathatók, az eszközökkel szemben támasztott egyetlen kritérium, hogy támogassák az USB Mass Storage vagy Picture Transfer Protocol szabványokat. Az Aleratec USB Copy Cruiser Plus mindemellett kártyaolvasóként is funkcionál; a nyolc támogatott formátum között minden manapság általánosan használt kártyatípus megtalálható.

Az Aleratec USB Copy Cruiser Plus a tengerentúlon már kapható, javasolt fogyasztói ára 90 dollár, azaz körülbelül 18 000 Ft.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés