Hirdetés

Kapacitív TKL klaviatúrával rukkolt elő a Topre

A Realforce brand kínálata bővült egy kétféle súlyozású – variálható aktuációs ponttal rendelkező – kapcsolókkal választható, kompakt modellel.

A Topre egy új acél fedőlapos billentyűzetet mutatott be a Realforce márkanév alatt, amit nemes egyszerűséggel GX1 névre keresztelt.


[+]

A TKL kivitelű, kettős fröccsöntéssel készített PBT kupakokkal érkező konstrukció érdekessége, hogy 4 mm-es úton járó, kontaktmechanizmust nélkülöző kapacitív Topre kapcsolókkal jön, amelyeknek aktuációs pontját preferenciánknak megfelelően 0,8, 1,5, 2,2, illetve 3 mm-re lőhetjük be, és a Dual-APC (Actuation Point Changer) technológiának köszönhetően egy gombra két funkciót makrózhatunk fel, ha két regisztrációs pontot állítunk be.

Az önvédelmi fegyvernek is beillő, 1,3 kilogrammos apparátus 16,7 millió színt és 16 effektet produkáló világítása gombonként címezhető, kiosztás tekintetében 87 gombos US ANSI, valamint 91 gombos JP ISO szerepel a lehetőségeink közt, a switch-ek pedig 45 vagy 30 gF erőkifejtést igénylő fajtából származhatnak.

A lebegő dizájnú, szabályozható dőlésszögű periféria természetesen NKRO-s, és az 1,6 méter hosszúságú, fixált madzagjával 1000 Hz-es polling rate-tel kommunikál a számítógéppel, ráadásul az alul lévő kábelvezető csatorna háromféle tájolási alternatívát nyújt. Meghajtóprogramként a Realforce Connect szoftver szolgál.

A 33 000 jent, azaz körülbelül 85 000 forintot kóstáló termékhez tartozékként vehetünk egy Geltron zselével töltött, lélegző szövetbe bugyolált csuklótámaszt (Gel Wrist Rest, 7920 jen), továbbá egy billentyűutat rövidítő távtartó készletet (GX1 Key Spacer Set), amiben egy 3 és egy 2 mm vastag elem, illetve egy kupakszedő csipesz található.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Topre

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés