Hirdetés

Új, MT3 profilú kupakkészletet jegyezhet a Drop

A textúrázott doubleshot ABS pakk elegánsan visszafogott összképet mutat, mondhatni "lopakodó" lett a dizájn.

Az épített mechanikus klaviatúrák világában közismert Drop egy új, MT3 Darknessként listázott kupakszettel jelentkezett, ami a cég, illetve egy Matt3o néven ténykedő egyén kollaborációjának eredményeképp néhány éve megjelent, elsősorban gépeléshez szánt MT3 profillal érkezik, amelyet az 1970-es évek termináljainak beamspring tasztatúrái ihlettek (de nem keverendő össze az SA profillal!).

(forrás: Bal oldali kép: imgur.com) [+]

A vaskos oldalfalú, kettős fröccsöntéses technikával készített ABS műanyagból lévő, szénfekete billentyűsapkák karakterei sötétszürkében virítanak, és kompatibilisek a Cherry-féle keresztszárakkal dolgozó kapcsolókkal. A meglehetősen magas kupakok egyébként sorról-sorra konkáv formát vesznek fel, így rövidítve meg az ujjaink által megtett utat.

[+]

Az egyelőre 120-ról 90 dollárra leárazott Base Kit szett ANSI és ISO kivitelű elemeket egyaránt tartalmaz, de ortolineáris kialakítással (75 helyett most 60 dollár) ugyancsak megvásárolható. Ha csupán pár extra kupakra vagy többféle spacebarra volna szükségünk, 40 dolláros Extras Kitet és a 15 dolláros Space Bars Kitet célszerű megnézünk közelebbről.

[+]

Egy említést mindenképp megér még, hogy a vállalat tisztában van azzal, hogy a látatlanban rendelt dolgok nem mindig úgy sülnek el, ahogy azt terveztük, ezért a készleteket 30 napig visszaküldhetjük, amennyiben nem használtuk őket. A szállítás várhatóan július 14-én veszi kezdetét, és ha a kosárba rakást, majd fizetést követően esetleg meggondoltuk magunkat, két óra áll rendelkezésünkre a rendelés törlésére.

[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Drop

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés