Hirdetés

JVC RV-NB90-B gettóblaszter dupla mélynyomóval, víz, por és ütésálló kivitelben

A nagyméretű, dokkolós, közepes teljesítményű hordozható audiolejátszók a JVC életében hosszú ideje stabil pontot jelentenek. A kétezres évek közepe óta gyakorlatilag változatlan kinézetű termékcsaládot időről-időre újabb tagokkal frissítik, így nem meglepő, hogy 2012 tavaszára is beesett egy új modell.

JVC RV-NB90-B
JVC RV-NB90-B

Az április közepétől körülbelül 450 dolláros áron megvásárolható termék két ötwattos hangszóróval rendelkezik, és melléje került még egy pár 15 wattos mélynyomó is, úgyhogy a basszusra valószínűleg nem lesz panasz. A JVC az elsők között ugrott fel az Apple vonatra, és hosszú évek óta ontják a különböző, dokkolóval megtámogatott audioeszközöket, azaz várható volt, hogy ez a modul innen sem hiányzik majd, főleg, hogy az elődökön is kivétel nélkül rajta volt. A 66 centiméter széles, 24 cm mély és 23 centi magas "magnó" 7,2 kilogrammot nyom, kialakításakor pedig figyelembe vették, hogy milyen külső behatások érhetik az eszközt, így a dokkoló víz-, por- és ütésálló. Egyébként ez magára a termékre is igaz, tehát esőben sem kell beszaladni vele fedett helyre, a kosz sem nyírja ki, és attól sem megy tönkre, ha rádobják a kosárlabdát.

A hagyományoknak megfelelően gitárerősítőként is használható, rádugható torzítópedál és mikrofon is. Sőt metronóm funkcióval is rendelkezik, így a tempó egy hétfokozatú skálán módosítható. Támogatja a Bluetooth adatátviteli technológiát, és egy letölthető alkalmazás segítségével iPhone-ról és Androidos telefonokról is vezérelhető. Az USB portnak köszönhetően egyéb hordozható médialejátszók is csatlakoztathatók hozzá, valamint a külső adattároló egységeken található MP3, illetve WMA fájlok közvetlen lejátszását is biztosítja. A CD-lejátszó sem hiányzik belőle, és az FM tunernek köszönhetően rádiózásra is használható. Arra is képes, hogy a CD-n található zeneszámokat MP3-ba (192kbps) konvertálja, és azokat a külső meghajtóra másolja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés