Hirdetés

Jön a tavasz, jön a Vive hazánkba is

Bár kerülőúton eddig is hozzá lehetett jutni, a HTC Vive korábban nem volt hivatalosan elérhető hazánkban. Március elsejével azonban ez megváltozik, úgyhogy akinek lesz elég félretett pénze rá, az a hivatalos weboldalról immár Magyarországról is megrendelheti a VR-sisakot, ami egyébként az egyik legjobban sikerült ilyen termék szerintünk a piacon ma.

A bejelentés egyébként nemcsak hazánkat, hanem a régió további nyolc országát is érinti, így most már összesen 30 országban vált elérhetővé a Vive, ezzel remélhetőleg tovább sarkalva a fejlesztőket a minőségi VR-tartalom előállítására.

Vive Tracker és Deluxe Audio Strap Vive Deluxe Audio Strap és Tracker
Vive Tracker és Deluxe Audio Strap [+]

Ehhez kapcsolódik egyébként a Vive Tracker és a Vive Deluxe Audio Strap megjelenése is, amelyeket pedig a GDC 2017-en mutatott be a cég. A Vive Tracker arra szolgál, hogy a valódi világot bevigye a virtuálisba: segítségével a valóságban létező tárgyakat lehet megjeleníteni és nyomon követni a virtuális térben, bővítve az interakciós lehetőségeket. Az Audio Strap pedig egy kiegészítő fülhallgató, ami pontosan fejünkre igazítható és kényelmes is. A Strap egyébként júniustól lesz elérhető, és a Vive Business Edition mellé automatikusan jár is majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés