Hirdetés

Jelentősen csökkenti a Rift VR csomagárát az Oculus

Nem elhanyagolható a csomagra vonatkozó árcsökkentés, ráadásul a kiegészítők árát is megvágták. Kérdés mire elég a PlayStation VR ellen.

Egy éve már, hogy az Oculus Rift elérhető, a vállalatnál pedig elérkezettnek látták az időt, hogy árat csökkentsenek. A Rift+Touch együtt csomagban mostantól 598 dollárba/598 euróba kerül, ami összehasonlítva az eddigi 798 dolláros árral tényleg szignifikáns változást jelent. De nem csak a csomagot érinti az árcsökkenés, hanem az egyes komponenseket, kiegészítőket is. A Rift tulajdonosok 200 helyett immár 99 dollárért/119 euróért szerezhetik be a Touch-ot, a szenzor darabára pedig 79-ről 59 dollárra/69 euróra csökkent. Továbbá az alap Oculus Rift szettet is érintette az árcsökkentés: a headsetet, Xbox One kontrollert, a szenzort és kábeleket tartalmazó csomag 599 helyett 499 dollárért kapható.


[+]

Dicséretes az árcsökkenés, pláne annak fényében, hogy a HTC Vive még mindig 799 dollárba/899 euróba kerül, de még mindig jelentős hátrányban van a Sony 750 dollárba kerülő kulcsrakész (PlayStation 4-et és VR kitet tartalmazó) csomagjához képest, hiszen az Oculus (és a HTC) mellé szükség van egy combos tartalomszolgáltató PC-re is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés