Hirdetés

Itt az újabb vezeték nélküli Creative füles

Hordozható zenelejátszók hasznos kiegészítője lehet a Creative most bejelentett vezeték nélküli fülhallgatója, a Wireless Headphones SE2300. Az újdonság nem kötődik szervesen a cég saját fejlesztésű ZEN médialejátszóihoz, jeladója bármilyen 3,5 milliméteres jack aljzattal rendelkező készülékhez csatlakoztatható. A sztereó fülhallgató és az adó Bluetooth v1.2 Class 2 szabvánnyal kommunikál egymással, a rendszer hatótávolsága ennek megfelelően maximálisan 10 méter.

A fülkagylóra akasztható, 30 milliméteres neodímium mágnesekkel ellátott hangszórókkal felszerelt Wireless Headphones SE2300 a gyártó szerint 20 Hz-től 20 kHz-ig terjedő frekvenciasávban szólaltatja meg a hangot, a sugárzók teljesítménye azonban nem ismert. A fülhallgató beépített lítiumion akkumulátora maximum nyolc órányi zenehallgatásra elegendő áramot tárolhat magában, az áramforrás PC-ről (USB kábelen keresztül) és elektromos hálózatról (adapterrel) egyaránt feltölthető.

A Creative Wireless Headphones SE2300 még ebben a hónapban a boltokba kerül a gyártó hazájában, Szingapúrban, a többi régióban egy-két hónapon belül várható a készülék megjelenése. A vezeték nélküli füles ára átszámítva körülbelül 19 000 forintnak felel meg.

Előzmények

Hirdetés