Hirdetés

Itt az első 40x sebességgel írható CD!

A Verbatim hivatalosan bejelentette és el kezdte kiszállítani a legújabb CD-ket, melyek már 40x sebességgel is írhatóak. Erre már nagy szükség volt, ugyanis az összes nevesebb gyártó már piacra dobta 40x meghajtóját, azonban megfelelő hordozó eddig nem akadt.

A Verbatim a szokásos "stability and durability for longer data life" reklámszöveggel próbálja eladni a portékáját, azonban túl nagy dologról nincsen szó, csupán végre kapható olyan lemez, amit direkt 40x sebesség mellé terveztek. Az új hordozó már hitelesítve van olyan nagyobb gyártók által, mint a Plextor, a TEAC és a LiteOn, tehát biztosan minőségi termékről van szó.

Végre valóban megérik az árukat a 40x írók, elvégre eddig maximum 32x sebesség mellett volt garantált a hibamentes művelet. Természetesen ez a bejelentés még nem váltja meg a világot, idő kell hozzá, míg elér idáig is, valamint jó lenne, ha a többi nagyobb gyártó is (TDK, Philips stb) előállna a negyvenszeresen írható médiákkal, ha már egyszer annyira erősen kínálják 40x íróikat.

Amúgy a Verbatim poénosan megjegyezte, hogy a 40x lemezhez legjobban a Verbatim 40x íróját tudják tanácsolni...

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés