Hirdetés

IRIScan Anywhere 3 kompakt mobil szkenner bárhol működésre bírható

Az I.R.I.S. bemutatta legújabb mobil szkennerét, az IRIScan Anywhere 3-at, amely elég kicsi ahhoz, hogy útközben is nálunk legyen. Manapság ez a kategória már nem pörög annyira, mint egykoron, hiszen a legtöbb zsebben ott lapul egy olyan okostelefon, amivel ha nem is csúcsminőségben, de egy kép, dokumentum vagy névjegykártya lefényképezhető. Persze azért elképzelhető olyan szituáció, amikor egy tisztességes lapolvasóra van szükség, például ügyfeleket felkereső üzletkötők számára kifejezetten jól jöhet.

Az IRIScan Anywhere 3 igazából nem sok újdonságot tartogat, egy kompakt papírbehúzós szkenner, amely lényegében bármilyen képpel vagy dokumentummal megbirkózik, ami belefér. Ha győzzük a betöltési iramot, akkor percenként 6 oldalt képes beolvasni, amelyek felbontsa 600 vagy 300 dpi lehet. A mellékelt kábel segítségével USB porton keresztül a számítógéphez csatlakoztatható, működése pedig PC és MAC rendszereken sem igényli driver telepítését.

A termék a beépített akkumulátorának köszönhetően önmagában is alkalmas lapolvasásra, ekkor a dokumentumokat belső memóriájába (512 MB), egy SD szabványú memóriakártyára vagy egy pendrive-ra menti. Egyetlen töltéssel körülbelül 100 oldalt etethetünk meg vele, amely tekintve a megcélzott lehetséges feladatköröket, elég kell hogy legyen. A csomag tartalmazza a Readiris Pro 14 OCR programot, így a dokumentumok azonnal szerkeszthető formátumba konvertálhatók, de a Cardiris Pro 5 nevű névjegykártyákat rendező alkalmazás is a repertoár része. Az IRIScan Anywhere 3 mobil szkenner vételára 199 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés