Hirdetés

iPod drótok nélkül

Az Apple népszerű zenelejátszóival kompatibilis drótnélküli fejhallgatót hoz forgalomba júliustól a Logitech. Az iPod Photo, iPod mini, iPod U2 Special Edition, illetve az összes harmadik és negyedik generációs iPod zenelejátszóhoz illeszthető kiegészítő Bluetooth szabvánnyal kommunikál a csatlakoztatott médialejátszókkal.

A vezeték nélküli fejhallgató vevőegysége körülbelül 10 méteres sugarú körben képes stabil kapcsolatot fenntartani a fejhallgatóval, melyre a Logitech mérnökei néhány alapfunkciót szabályozó vezérlőgombot is elhelyeztek (hangerő, léptetés, szünet stb.), így a vevőegység csatlakoztatása után lényegében hozzá sem kell nyúlni a zenelejátszóhoz. Az egységet újratölthető áramforrással látták el, mely egy töltéssel körülbelül 8 órán át képes árammal ellátni a fülhallgatót.

A Logitech fülesének hangminőségéről mindeddig nem árult el részleteket a gyártó, mindössze annyit tudni, hogy a füles 4 cm átmérőjű mini hangsugárzókkal lesz ellátva, mely a cég szerint kellően telt és dinamikus hangzásvilágot nyújt.

A júliusban megjelenő vezeték nélküli füles fogyasztói ára vélhetően 150 dollár körül fog alakulni a tengerentúlon, ami napi árfolyamon számolva körülbelül 30 000 forintos itthoni árcédulát feltételez.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés