Hirdetés

iPodok színes kijelzővel

Az Apple egyesítette iPod, illetve képek megjelenítésére is alkalmas iPod photo zenelejátszóinak termékvonalát; az utóbbi elnevezés eltűnik, ugyanakkor ezentúl mind az iPod, mind az iPod U2 Special Edition 2 hüvelykes, 65 ezer színű LCD-kijelzővel lesz kapható. A 20 GB-os merevlemezzel ellátott iPod az Egyesült Államokban 299 dollárért, míg 60 GB kapacitású változata 399 dollárért vásárolható meg. Az ír zenekarról elnevezett modell ára 329 dollár.

Az iPodok 220x176 pixeles kijelzőjén egyszerre 25 kép előnézete jeleníthető meg, amelyek között ugyanúgy lehet tallózni, mint a zeneszámok között. A menürendszer része immár a podcastok kezelését segítő opciósor is: a „magánrádiók” hanganyagát el lehet látni könyvjelzőkkel, és képeket is lehet hozzájuk társítani – a podcastingot az új, 4.9-es verziószámot viselő iTunes szoftver is támogatja.

Ezzel egy időben az Apple tíz dollárral, 129 dollárra csökkentette az 1 GB-os iPod shuffle árát; az 512 MB-os típusért változatlanul 99 dollárt kell fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés