Hirdetés

Az Intel is felkészítette a grafikus driverét a Strange Brigade-re

A 24.20.100.6286-os verziójú meghajtó számos hibajavítást is hozott.

Az Intel elérhetővé tette a 24.20.100.6286-os verziójú drivercsomagot, amely a 64 bites Windows 10 operációs rendszert támogatja. Az új meghajtó természetesen tartalmazza a HDMI-hez használható audio-, valamint a Turbo Boost modullal kiegészített HD Graphics drivert, a Media SDK futtatási környezetet, illetve az OpenCL eszközillesztőt, míg a hardvertámogatás szempontjából a Skylake, a Kaby Lake, a Coffee Lake, a Gemini Lake és az Apollo Lake kódnevű lapkák IGP-jét kezeli. Részletesebben leírva a meghajtó telepíthető a HD Graphics 500, 505, 510, 515, 520, 530, P530, 610, 615, 620, 630, P630, illetve Iris Graphics 550, Iris Pro Graphics 580 és Iris Plus Graphics 640 és 650, valamint UHD Graphics 610, 620 és 630 típusú integrált grafikus vezérlőkhöz.

A friss eszközillesztő a Strange Brigade, a Pro Evolution Soccer 2019, a Phantom Doctrine, az F1 2018, a Destiny 2 - Expansion III: Forsaken és a Monster Hunter: World című játékokhoz kínál új vagy frissített profilt, utóbbi három esetében viszont ajánlott az Iris Pro Graphics sorozatú grafikus vezérlő. A Vampyr és a World of Warcraft: Battle for Azeroth, a Jurassic World Evolution és a Monster Hunter: World esetében némi teljesítményjavulásra is lehet számítani a korábbi meghajtókhoz viszonyítva. Ez leginkább a Skylake generációra lesz igaz, ahogy az AVC kodeket használó rétegnél a javuló streaming is. Mindezek mellett az új csomag esetenként fogyasztásra vonatkozó optimalizálásokat is bevet, illetve biztonsági frissítéseket is tartalmaz, sőt, még a Vulkan implementáció is megfelel az 1.1.82-es specifikációknak.

A hibajavításokra vonatkozóan korrigálásra kerültek a Titanfall 2, a Minecraft, valamint a LEGO NINJAGO Movie Video Game játékokban előforduló, Skylake IGP-ket érintő grafikai hibák, továbbá mostantól működni fog a Dota2 Vulkan módjában a Steam Overlay felülete, illetve az Unravel 2 és a Sketchup programok stabilitási problémái is orvosolva lettek, ahogy a sztereó 3D-s megjelenítés is biztosan aktiválódni fog a megfelelő videók mellett. A YouTube tartalmak lejátszásánál tapasztalható, rossz színmegjelenítést is helyrehozta az Intel, így ehhez mostantól nem kell kikapcsolni a böngészőkben a hardveres gyorsítást, de az a hiba is a múlté, amely elállította a két kijelző esetében konfigurált elrendezést, ha a felhasználó megváltoztatta a felbontást a második megjelenítőn.

Az Intel új HD Graphics drivercsomagja a 64 bites Windows 10 operációs rendszerre az előbbi linken érhető el, és természetesen a dokumentáció sem maradt le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés