Hirdetés

Az Intel cáfolja, hogy csúszna a Broadwell

A DigiTimes és a SemiWiki forrásaira hivatkozva nemrég számoltunk be a Broadwell kódnevű lapka csúszásáról, mely az előbbi média értesülései szerint a negyedik negyedévben tűnhet fel a termékekben. Az Intel most hivatalosan is reagált az elhangzottakra, és a vállalat tagadja, hogy a DigiTimes értesülései helyesek lennének.

Az Intel szerint a tömeggyártás még az aktuális negyedévben elkezdődik, és minden az előző év végén közölt új tervek szerint történik. Ugyanakkor ezek a tervek nem mondanak ellent a DigiTimes értesüléseinek, ugyanis a végtermékekben ősz végén tűnnek majd fel a Broadwell kódnevű mobil lapkák. Ez leginkább egy félreértés lesz, ugyanis a DigiTimes csúszásnak értelmezte az Intel eredeti terveit. Végeredményben viszont a Broadwell nem csúszik, de a végtermékek szintjén nem is érkezik meg a negyedik negyedév előtt.

Ebből a szempontból talán az Intel korábbi közleménye nem volt teljesen világos, hiszen a harmadik negyedévet jelölték meg a Broadwell szállítására vonatkozóan, de ezeket a gyártóknak még be is kell építeni a notebookokba, ami nyilvánvalóan időbe kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Előzmények

Hirdetés