Hirdetés

Gyárilag tuningolt és vizezett GeForce GTX Titan iChill Black

A gyártópartnerek a GeForce GTX Titan hivatalos bejelentésével párhuzamosan csak referenciakártyákat dobtak piacra, azaz minden esetben az NVIDIA referenciamodellje lapult a dobozban. A Titan nem egy olcsó VGA, így nem csoda, ha nem érkeznek belőle tömegével a különböző módosított-tuningolt változatok, de azért ilyen is létezik.

Ebbe a sorba áll be most az Inno3D a Titan iChill Black változatával, ami gyárilag tuningolt órajeleket és többé-kevésbé egyedi hűtést tud felmutatni. A szóban forgó változat egyéb módosítással nem rendelkező GK110-es GPU-ja ennek megfelelően 937 MHz-es mag és 980 MHz-es Boost órajelet tud felmutatni, ami bő 100 MHz-es többlet az eredeti ajánláshoz képest, ami 837 MHz mag és 876 MHz Boost frekvenciát jelent. A fedélzeti tárat nem bántották, a 384 biten kapcsolódó 6 GB-nyi GDDR5 memória továbbra is 6 GHz-en ketyeg. Mindezt az Inno3D-nél az általunk is tesztelt Arctic Accelero Hybrid zártrendszerű víz-levegőhűtéssel toldották meg, hogy a tuning biztosan ne okozzon fennakadást, sőt az is elképzelhető, hogy ezzel a megoldással további plusz teljesítmény csikarható ki Titanból.

 

Az Inno3D kártyája más újdonságot nem vonultat fel, hátoldalán a kimenetek követik az ajánlásokat, így két darab DVI mellett egy darab Displayport és szintén egy darab HDMI kimenettel gazdálkodhatunk. Sajnos a gyártó árat egyelőre nem közölt, és a megjelenés pontos dátumával kapcsolatosan sem szolgáltak információval.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés