Hirdetés

Infrás távirányító a Trusttól

DVD-lejátszás, zenehallgatás vagy fényképek megtekintése a fotelban ülve – mindez rendszerint egy távirányítót feltételez, legyen szó akár tévére kapcsolt szórakoztatóelektronikai berendezésekről, akár a napjainkban mind több multimédiás képességgel ellátott számítógépekről. Utóbbiak közül is elsősorban a notebookokhoz ajánlja a Trust a Multimedia Remote Control NB-5100P névre keresztelt termékét.

A kis eszköz tizennégy gombja alapvető funkciókat biztosít; hét alkalmazáshoz (Windows Media Player, WinDVD, Winamp, PowerDVD, PowerCinema, Quick Time és Power Point) előre definiált beállításai révén minden külön konfiguráció nélkül használatba vehető. A gombok egyéni programozására is van mód, és képernyőn megjelenő (OSD) visszajelzés is beállítható.

A vevőegység USB portra kapcsolódik, az adatátvitel infravörös fény segítségével történik. A távirányító hatósugara 7 m, a vevőegység látószöge azonban csak 30 fok, így adott esetben érdemesebb megfelelően elhelyezett USB-hosszabbítókábelre csatlakoztatni. Az eszközhöz jár ugyan egy kis tok, de a notebook PC Card bővítőhelyében is elfér. A Multimedia Remote Control NB-5100P ajánlott kiskereskedelmi ára 8995 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés