Hirdetés

DVB-T vevőt dobott piacra a Trust

Már hazánkban is kapható a Trust földi szórású digitális műsorok vételére alkalmas készüléke, a TV-2100 Digital TV & Radio Receiver. Az USB portra köthető vevőegység a DVB-T szolgáltatással sugárzott tévé- és rádiócsatornákat automatikusan megkeresi, ezek között mind a kezelőszoftver, mind a mellékelt távirányító segítségével tallózhatunk.

A tévéadás teljes képernyőn vagy 320x240-1024x768 pixel méretű ablakban jeleníthető meg, rögzítésére MPEG-2 (PAL) formátumban van lehetőség 768x576 pixel felbontás és 25 fps mellett. A felvétel ugyancsak indítható a távirányítóval, és a time shifting funkciónak köszönhetően eközben is szabadon leállíthatjuk/visszajátszhatjuk a már rögzített anyagot.

A 93 x 112 x 25 mm méretű eszközhöz egy szabványos csatlakozóval ellátott antenna is jár, tápegységre viszont nincs szükség, mert a vevőegység az USB-portról kapja az áramellátást is. A csomagban található CD-n DVD-lejátszáshoz és fotószerkesztéshez használható szoftverek kaptak helyet. A Trust TV-2100 Digital TV & Radio Receiver ajánlott kiskereskedelmi ára (áfával) 43 490 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés