Hirdetés

Idő előtt vált publikussá a DJI Mini SE termékoldala

Nem csak a fontosabb jellemzők, de külföldi webáruházaknak hála már a vételár is ismert.

Napok óta érkeznek a pletykák a DJI új, alacsonyabb árkategóriába szánt drónjáról, a Mini SE-ről, arra azonban nem számítottunk, hogy épp a gyártó fogja elspoilerezni a bemutatás előtt álló gépmadár jellemzőit. Direkt vagy nem direkt, de idő előtt publikussá vált az új drón termékoldala, és bár a weblap már nem elérhető, szemfüles felhasználóknak – és a B&H Photo webáruházának – hála a specifikációk nagy része, illetve a vételár is ismert lett.

A 242 grammos drón külsejét tekintve megegyezik a tavaly bemutatott Mini 2-vel, sőt, az 1/2,3 hüvelykes, 12 megapixeles CMOS szenzor is ugyanaz lehet, videót viszont csak 2,7K felbontásban tudunk rögzíteni a drágább testvér 4K-ja helyett. Kimaradt továbbá az Ocusync technológia, amelynek hiánya miatt 10 helyett csak 4 km távolságból láthatjuk a beépített kamera élőképét okostelefonunk kijelzőjén, a 3 tengelyes gimbal és a QuickShots funkció viszont szerencsére nem vált az árcsökkentés áldozatává.


[+]

A 30 perc repülési időre képes, 24 milliméteres gyújtótávolsággal és f2.8-as fényerővel dolgozó, 13 m/s végsebességű Mini SE piacra kerülési dátuma egyelőre nem ismert, a 299 dolláros árcédulát viszont szinte biztosra vehetjük, ami a Mini 2-es modell 449 dollárjához képest igen jutányosnak mondható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • DJI

Előzmények

Hirdetés