Hirdetés

Idén már biztosan nem készül el a Universal Control

Az Apple hivatalosan is elárulta az új funkció érkezésének idejét.

A macOS Monterey bemutatójának egyik nagy dobása volt az Universal Control névre keresztelt funkció leleplezése, amelynek aktiválása után lehetőségünk nyílik ugyanazzal az egér és billentyűzet párossal vezérelni a környezetünkben lévő Mac és iPad eszközöket.

A magyarul univerzális vezérlő néven ismert funkció végül az új maces operációs rendszerbe nem került be, sőt, a múlt heti 15.2-es frissítés sem tartalmazta, annak ellenére, hogy az Apple idénre ígérte annak érkezését.


[+]

Mostantól biztosra vehetjük, hogy 2021-ben már nem egerészhetünk Apple eszközeink között ugyanazzal a perifériával, ugyanis frissült a macOS Monterey hivatalos oldala, és az eddig ott szereplő „Ősszel érkezik” feliratot a „Tavasszal érkezik” mondat váltotta le. A csúszás jelentősnek mondható, és az új felirattal sem vagyunk olyan nagyon kisegítve, hiszen a tavasz kifejezés három hónapos időszakot takar, remélhetőleg ennél tovább viszont nem halogatják majd a megjelenést, és legkésőbb április végén már kiadják a funkciót tartalmazó frissítést, ilyen sok csiszolgatás után pedig jogosan várhatjuk el, hogy az hiba nélkül működjön a gyártó saját eszközei között.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés