Hirdetés

I/O panellel jelentkezik az Akasa

Biztos sokan találkoztak már azzal a problémával, hogy az új számítógép üzembe helyezése után a vezérlőhíd által támogatott USB portoknak csak a töredéke volt hadra fogható. A kellemetlenség kifejezetten az olcsóbb termékekre jellemző, mivel a gyártók elég sok kelléktől fosztják meg a vásárlókat az árak alacsonyan tartása érdekében. A legtöbb belépő szintű alaplapra csak négy USB csatlakozót integráltak, ami a házhoz biztosított I/O panellel hatra bővül. A mai vezérlőhidak azonban nem ritkán tíznél is több USB interfészt támogatnak, ám az ezek élesítéséhez szükséges kellékek már nem mindig találhatók meg az olcsóbb alaplapok dobozában.

Az Akasa legújabb, AK-ICR-08 típusú terméke ezt a problémát próbálja orvosolni. A 3,5 hüvelykes rekeszbe építhető I/O panel az 5 extra USB porton kívül tartalmaz egy FireWire és egy eSATA csatlakozót is. Mindegyik kivezetés az alaplapi konnektorokkal kompatibilis interfészt rejt, az áramellátásról pedig a periféria csatlakozó gondoskodik.

Az új termékhez fekete és fehér előlapot is tartalmazó csomag forgalmazása a jövő héten kezdődik meg, az ajánlott fogyasztói árról viszont  még nem számolt be a vállalat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Akasa

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés