Hirdetés

HRP dealernap 2008: Apacer, MSI

Apacer

Hatalmas lendülettel kezdi az őszt az Apacer. Mindhárom termékvonalában mutatott újdonságot, érdekességet. A memóriamodulok közül megcsodálhattuk a tuningosokat, melyek között aktív hűtésű DDR-1800 is van, illetve a termékek új csomagolását.

Apacer tuningram
[+]

Új modell, az AH321 váltja a népszerű, tesztünkben is jól szereplő, belépőszintű AH320-as pendrive-ot, de kapunk fémházas, microSD kártyával bővíthető exkluzív modellt is. Nagy adag SSD-t is láttunk, melyekről Elena Biesma, régiónk üzleti képviselőre elárulta, hogy mind SLC technológiájúak, és várható élettartamuk a hagyományos merevlemezek szintjén van.

Apacer pendrive

MSI

AZ MSI-nél először azt ecsetelték, miért jobb a DrMOS, mint az Asus vagy a Gigabyte hasonló megoldása, majd gyorsan a notebookokra tértek. Tavaly "csak" egymillió hordozható számítógépet gyártott a Micro Star International, idén pedig szeretné ezt a számot megháromszorozni. Ehhez rengeteg újdonságot kíván bevetni. Csak az egyik dián szerepelt az Ultra család, melybe minden bizonnyal komoly modellek várhatóak. Bővült a grafikus kártyák lehetősége is. Az eddigi diszkrét és integrált mellett most már lesz tuningolt diszkrét VGA-s MSI notebook is T betűvel, például GT735.

MSI models
[+]

Új ruhát kapnak a sokak által kritizált MSI játékos notebookok. A G-betűsök ezen túl alumíniumban feszítenek, amit vörös sáv keretez. Továbbfejlesztették a tuninggombot is, mely most már nem csak a központi processzorra, hanem a rendszerbuszra és a grafikus magra is hat. Ráadásul újabban ez már nem hagyományos, hanem érintőgomb.

MSI gamer notebook
[+]

Friss a 13,3"-os kijelzővel szerelt szórakoztató, tehát E-sorozatú gép kabátja is. A többek között pirosban és kékben kapható masina fedele az autók motorházfedelét mintázza. Amint az várható volt, az MSI is belekóstol a televíziókéhoz hasonló 16:9-es képarányú kijelzővel szerelt notebookok világába. A friss 16"-os monitor laposabb, mint az eddigi 15,4"-os 16:10 arányú, de szélesebb nála. Természetesen Windből is kapunk újat. Érkezik a 80-as helyett 120 és 160 GB-os merevlemezzel szerelt változat, és egy olcsóbb, az U90-es, amelynek 10,2"-os helyett csak 8,9"-os kijelzője lesz.

MSI EX300
[+]

Azóta történt

Hirdetés