Hirdetés

A Huawei tényeg bemutatta első tévéjét

A Honor Vision fantázianevű modell kétféle változatban kerül majd a boltokba.

A Huawei már korábban bejelentette, hogy idén színre lép első televíziójával, azonban a cég körüli kavarás miatt sokáig kérdésesnek tűnt, hogy erre valójában sor kerül-e. Nos, kiderült, hogy a tévépiac leigázását is komolyan gondolják, hiszen a konszern bemutatta első készülékét.


[+]

A Honor Vision fantázianevű modell 55 hüvelykes változatban lesz elérhető, és LED háttérvilágítású LCD képalkotási eljárásra épül. Képes a 4K felbontás megjelenítésére, és szavatolja a HDR tartalmak kezelését is. Megkapta a saját fejlesztésű HarmonyOS smart platformot, amely tartalmaz egy mesterséges intelligencián alapuló személyi asszisztens szolgáltatás, valamint szavatolja jó pár netes applikáció futtatását. A rendszerbe egy négymagos (két ARM Cortex-A53 és két ARM Cortex-A73) Honghu 818 SoC került, amelyben egy ARM Mali-G51-es IGP dolgozik.


[+]

A Honor Vision kétféle változatban érhető majd el. Az 540 dollárba, azaz körülbelül 150 000 forintba kerülő alapmodell négy darab 10 wattos hangsugárzóval, illetve 16 GB adattárolásra szolgáló memóriával rendelkezik. A 680 dolláros (~190 000 forint) Honor Vision Pro viszont hat darab 10 wattos hangszórót, valamint 32 GB memóriát kapott. Emellett ezt a modellt a tervezők ellátták egy felugró kamerával, amely képes az arcfelismerésre, továbbá lehetővé teszi például a videohívások lebonyolítását is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés