Hirdetés

Új tévével támad a Honor

A Honor Vision X1 kínai árai már ismertek. Nem drága lesz!

A Honor 2019-ben jelentette be, hogy belép a televíziós szektorba is, és tavaly bemutatták az első készüléküket. Hogy ez nem csak pillanatnyi fellángolás volt, jól mutatja, hogy a cég most egy új termékkel állt el.


[+]

A Honor Vision X1 a vállalat munkatársai szerint az előző modell továbbfejlesztett verziója, tehát ahhoz hasonlóan 4K felbontású, LED LCD technológiára épülő, HDR támogatású megoldás. Rendelkezik saját fejlesztésű felskálázási és interpolációs eljárással, és a gyártótól kapott információk értelmében a házon belül összekalapált Hongmeng OS 1.0 okostévé rendszerre épül, valamint megkapta a négymagos Honghu 818 Smart TV processzort is. A termékhez párhuzamosan akár két okostelefon csatlakoztatható, aminek köszönhetően ketten is tudnak rajta egy időben játszani. A tervezők a fejlesztést 4 darab 10 wattos hangszóróból álló integrált hangrendszerrel szerelték fel, ami állítólag lényegesen jobb megszólalást produkál annál, mint amit a tévéktől általában megszokhattunk.

A Honor Vision X1 elsőként Kínában kerül a boltokba. A 65 hüvelykes változat 3300 jüanba, azaz nagyjából 150 000 forintba kerül, az 55 hüvelykes pedig 2300 jüanba, tehát körülbelül 100 000 forintba kerül. A legkisebb, 50 hüvelykes verzió áráról pedig nem szolgált információval a cég.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés