Hirdetés

Hasznos újítások a 2.20-as Everestben

A Lavalys weboldalán hozzáférhető a májusban megjelent 2.0-s fő verziószámot viselő, három tagból álló (Ultimate Edition, Corporate Edition, Home Edition) Everest programcsalád legújabb, 2.20-as változata. A frissítés a korábbi 2.01-es verzióhoz képest több lényeges újítást tartalmaz, a programok adatbázisa kiegészült az előző változat óta megjelent technológiák ismeretével, mindemellett számos korábban felfedezett hibát orvosoltak a programozók.


Nem marad rejtve az optikai egység tudása

Az új változat többek között részletes információt nyújt a legújabb grafikus processzorokról, így az Everest mostantól felismeri az ATI X800 GT videokártyákat, illetve az NVIDIA G70-es GPU-jára épülő csúcskategóriás GeForce 7800 GT/GTX vezérlőket. A hardverfelismerő modul egy új, mobil számítógépekről részletes információkat nyújtó panellel is bővült, továbbá átláthatóbbá vált az optikai meghajtók paramétereit részletező oldal, ami jóval azok piaci megjelenés előtt képes adatokat szolgáltatni a következő generációs Blu-ray (BD-R, BD-RE) meghajtókról.


Éleslátás-teszt a megújult modulban

A program egyik leghasznosabb újítása, hogy immár adatbázisba is menthetők a sebességmérő modulok eredményei, így az aktuális mért eredmények könnyebben összehasonlíthatók a korábbi mérések során kapott értékekkel (ez a funkció csak az Everest Ultimate Edition vásárlói számára válik elérhetővé). Az Ultimate és Corporate Editionban hozzáférhető monitordiagnosztikai modul egy új tesztképpel bővült, melynek segítségével a katódsugárcsöves monitorok képélessége vizsgálható, mindemellett a beépülő program számos más, hasznos tesztképpel szolgál, akár TFT-panelek vizsgálatához is.

Az Everest programcsalád Ultimate Edition és Corporate Edition változata regisztráció nélkül korlátozott funkciókkal használható, a csak hardverfelismerő modulokat tartalmazó Home Editiont továbbra is freeware státuszban terjeszti a cég.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés