Hirdetés

Frissült az Everest programcsalád

Megjelent az alig több, mint két hete debütált, 2.0-s verziószámot viselő Everest programcsalád első frissítése, mely a Home, a Corporate, illetve az Ultimate Edition programváltozatot egyaránt bővített felismerési modullal ruházza fel, illetve javítja az eltelt idő alatt észlelt hibákat.

A megújult adatbázisnak köszönhetően a program immár helyesen ismeri fel többek között a 90 nm-es eljárással készülő AMD Sempron processzorokat, továbbá részletes információkkal szolgál az ATI Radeon X550, X800 VE és Intel GMA950 grafikus vezérlőkről. Mindemellett az új verzió a korábbinál teljesebb listát nyújt az Intel legújabb asztali processzoraihoz fejlesztett i945/955X lapkakészletének tulajdonságairól, felismeri továbbá a VIA új alaplapi vezérlőit is (K8M890, P4M800CE).

A 2.01-es verziószámot viselő Everest egyik lényeges újdonsága, hogy optikai meghajtóknál linket ad a felismert egység gyártójának firmware-oldalához, így a frissített alapprogram könnyűszerrel megtalálható az interneten. Mindezen túl a program új beépülővel bővült, melynek segítségével a Windows vezérlőpultjáról is elérhető az alkalmazás.

Az Everest Corporate Edition, Ultimate Edition 2005, illetve Home Edition elérhető a cég termékoldaláról: az alkalmazáscsalád első két tagja regisztrálás nélkül korlátozott próbaváltozatként működik, a csak hardverinformációkat nyújtó Home Edition használata továbbra is ingyenes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés