Hirdetés

Hasznos tavaszi LogiLink kütyük és kiegészítők

A LogiLink az idei évben is temérdek hasznos és ötletes kiegészítőket dob piacra idehaza. Bár a 2013-as esztendőből eddig nem sok telt el, és gyakorlatilag még a tavaszi hónapok is előttünk állnak, a LogiLink már a strandszezonra gyúr homok-, por- és 5 méterig vízálló strandtokjával, ami kétféle méretben, okostelefonokhoz (AA0034) és 10"-es tabletekhez (AA0037) kapható. A nyakpánttal is ellátott tokokért mérettől függően 1500 és 2400 forintot kérnek.

Víz-, por- és homokálló LogiLink strandtokok tablethez és telefonokhoz Víz-, por- és homokálló LogiLink strandtokok tablethez és telefonokhoz
Víz-, por- és homokálló LogiLink strandtokok tablethez és telefonokhoz [+]

Maradva a tabletvonalon, a gyártó egy 3 az 1-ben tollat, úgynevezett Touch Pent (AA0041) is piacra dobott, amivel a kapacitív érintőkijelzős okostelefonok és tabletek kijelzőjén dolgozhatunk anélkül, hogy összemaszatolnánk azt, miközben másik vége hagyományos tollként funkcionál. A mágneses végű eszköz (amivel így az iPad-et is egyszerűen ébreszthetjük alvó állapotból) 2200 forintot kóstál.

A LogiLink három az egyben varázstolla
A LogiLink három az egyben varázstolla

Továbbra sem tágítunk a hordozható kütyüktől: összecsukható okostelefon és tablet állványból válogathatunk a friss termékek esetében, méghozzá háromféle színben (fekete-fehér – AA0039W, fekete-pink – AA0039P, fekete-kék – AA0039B). 1000 forint körüli áron rögtön kettőt is kapunk egy csomagban, amiből az egyik teljesen fekete, a másik pedig egy a fent felsorolt színes variánsok közül.

Az összehajtható telefon és tablettartók között a fekete-pink összeállításon felül fekete-kék és fekete-fehér színkombinációból is választhatunk
Az összehajtható telefon- és tablettartók között a fekete-pink összeállításon felül fekete-kék és fekete-fehér színkombinációból is választhatunk

PC-s kiegészítőből az új termékek között csak egyet találunk, méghozzá egy külső, két darab SATA csatolófelületű HDD-t fogadó merevlemezfiókot (UA0154), ami USB 3.0-n keresztül kapcsolódik a PC-hez. Az alumínium házba hűtést is szereltek, hogy melegebb napokon a behelyezett tárolók ne kapjanak hőgutát, illetve a beépített vezérlő RAID 0, 1, 0+1 kötetek és JBOD létrehozására is képes. Ezért a termékért nagyjából 17 700 forintot kell a kasszánál hagyni.

Az aluházas, RAID-re is képes külső rack USB 3.0-n csatlakozik a PC-hez
Az aluházas, RAID-re is képes külső rack USB 3.0-n csatlakozik a PC-hez

Végül az audioeszközök kínálatából szemezgethetünk. A felhozatal érdekessége az úgynevezett Zippzár fontópia fülhallgató (HS0021), aminek 1,2 méteres kábele zippzárhoz hasonlóan szétnyitható és összezárható. A zsinór végén természetesen 3,5 mm-es jack aljzat fityeg, így ennek és 16 ohmos impedanciájának köszönhetően a hangeszközök széles tárházához csatlakoztatható, ha letettük érte a 2600 forintot.

Szintén fül-, pontosabban fejhallgató a BT0023, méghozzá vezeték nélküli, Bluetooth interfészes kivitelben. Az 2.0, 2.1 és 3.0-val szabványokkal egyaránt kompatibilis fejhallgató A2DP profillal, valamint az apt-X-szel és AAC-vel is megbirkózik. Ezenfelül Virtuális 3D-s hangzás is beállítható, valamint hangutasításokkal is vezérelhetjük (ki- és bekapcsolás, párosítás). A 10 méteres hatótávolságú eszköz tápellátása újratölthető lítiumpolimer akkumulátorról történik, ami 15 óra használatot és 400 órás készenlétet biztosít – újratöltése két órát vesz igénybe. Mindezért 19 000 forintot kell leszurkolni.

Végül a sort a LogiLink Bluetooth Audio vevőegysége (BT0022) zárja, amivel bármiből Bluetooth audió fogadására alkalmas készüléket varázsolhatunk. A 8600 forintos kis eszköz 3,5 mm-es jack interfésszel csatlakoztatható egy meglévő audiorendszer egyik bemenetére vagy a fej- és fülhallgatóhoz, s párosítás után már szólhat is a vezeték nélküli zene. Sőt, a zeneszámok közötti váltáshoz sem kell feltétlenül az okostelefonhoz vagy tablethez fáradni, a rajta található gombokkal ugyanis ezt is elvégezhetjük (ehhez viszont AVCRP támogatás szükséges). Egy beépített mikrofon is helyet kapott benne, így hívás esetén headsethez hasonló funkciót is elláthat. Az akkumulátorról működő termék egyetlen töltéssel 5 órás használatot vagy 150 óra készenléti időt biztosít (feltöltése 3 órát vesz igénybe).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés