Hirdetés

LogiLink audiokazetta digitalizáló és egyéb kütyük

A LogiLink hazai kínálatában újabb kiegészítők jelentek meg, ezek közül fussunk át gyorsan az érdekesebb darabokon. Nem lehet szó nélkül elmenni például az USB-s kazetta digitalizáló (UA0156) mellett, amely pontosan azt teszi, amit neve sejtet. Porosodó audiokazettánkat betesszük a Walkmanre hasonlító eszközbe, a számítógép USB portjára csatlakoztatjuk, majd a mellékelt EZ Tape szoftver segítségével néhány egyszerű lépésben MP3 fájlokba archiválhatjuk elavult hordozón lévő muzsikáinkat.


LogiLink UA0156

Ha digitalizálás helyett inkább azonnal megszólaltatnánk a kazettát, annak sincs akadálya, erre szolgál egy 3,5 mm-es jack kimenet és egy a csomagban lévő fülhallgató. Táplálása USB porton keresztül történik, de akár 2 darab AA méretű elemről vagy akkumulátorról is meghajtható a termék, vagyis Walkmanként is képes funkcionálni. Vételára 8900 forint.


LogiLink SP0024

Ha már audioeszköz, akkor essen szó a LogiLink Bluetooth hangszórójáról is, amely fekete (SP0024) és fehér (SP0024W) színben is elérhető. A Bluetooth V3.0 + EDR kompatibilis apróság mérete 75 x 75 x 51 mm, beépített akkumulátora 400 mAh-s, ennek feltöltése USB porton keresztül 3-4 órát vesz igénybe, és lejátszási ideje is körülbelül ennyi. A specifikáció szerint frekvencia átvitele 20 Hz és 20 kHz közötti, komolyabb mély hangokat azonban naivitás lenne várni tőle. A fedélzeten megbúvó zajszűrős mikrofonnak köszönhetően mobiltelefonnal összekötve kihangosítóként is használható. A LogiLink 11 000 forintot kér érte.


LogiLink UA0128

A kínálatban felbukkant egy USB 2.0 szabványú, külső betáplálású HUB (UA0128), ami nem valami nagy szenzáció, ellenben sokszor roppant hasznos lehet. Az aljzatokhoz külön kapcsoló és visszajelző LED tartozik, így az éppen nem használt eszközöket ki sem kell húzni. A fekete színű HUB-hoz 3900 forintért juthatunk hozzá.

LogiLink PA0044
LogiLink PA0044

Végül érdemes még megemlíteni két töltős átalakítót, amelyek a legkülönfélébb helyzetekben jöhetnek jól. Az egyik egy kétportos USB (PA0044) autóstöltő, amely természetesen szivargyújtóról működik és maximum 3 A leadására képes. A hálózati szivargyújtó töltő (PA0046) ezzel ellentétben pont a másik csapatban játszik, ez lehetővé teszi, hogy otthon egy konnektorból szivargyújtós eszközöket töltsünk. A kimenetet 1 amperben maximalizálták. A két adapter vételára rendre 2500 és 3200 forint.

LogiLink PA0046
LogiLink PA0046

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés