Hirdetés

UHD felskálázást kínáló 7.2 AV erősítő a Harman Kardontól

Az amerikai Harman Kardon régi versenyzőnek számít már az otthoni audioeszközök iparágában. A cég az ötvenes években lépett színre első erősítőivel, és azóta folyamatosan jelen vannak ebben a termékcsoportban. A vállalat a közelmúltban bejelentette, hogy az AVR3700 személyében piacra dobja legújabb házimozi erősítőjét.

Harman Kardon AVR3700
Harman Kardon AVR3700 [+]

A modell a trendeknek megfelelően képes az Ultra High Definition tartalmak kezelésére, sőt az alacsonyabb felbontású anyagok 4K felskálázását is biztosítja. A többek között nyolc darab HDMI csatolóval megtámogatott készülék boldogul a 3D videókkal, és természetesen a surround hangszabványok, így a Dolby TrueHD és DTS-HD Master Auido kezelése is megoldott. A 7.2 csatornás AV erősítő maximális névleges kimeneti teljesítménye csatornánként 125 watt  (20Hz – 20kHz, <0.07% THD, @8 ohm), és megkapta a cég saját fejlesztésű EzSet/EQ kalibrációs technológiáját is, ami képes felmérni egy adott helyiség adottságait, és ahhoz igazítani a magas és mély hangok arányát, illetve az egyes hangsugárzók hangerejét.

Harman Kardon AVR3700
Harman Kardon AVR3700 [+]

A DLNA tanúsítvánnyal bíró eszköz támogatja az AirPlay adatátviteli technológiát, azaz az Apple termékekről származó médiaállományok vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is eljuttathatóak rá. Az 1000 dollárba kerülő modell képes a különféle internetes rádiók, és zenei szolgáltatások közvetlen elérésére, és egy ingyenesen letölthető alkalmazásnak köszönhetően vezérelhető iOS, illetve Android alapú okostelefonról vagy tabletről is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés