Hama Blog: uRage eXplode Evo headset

A Hama a számítógépes játékosokat sem hagyja figyelmen kívül, sőt az elmúlt években egy külön márkanevet is létrehozott számukra. A uRage terméksorozatban egerek, egéralátétek, billentyűzet és headsetek találhatóak – utóbbiak közül mutatunk be egyet. Az eXplode Evo a uRage headsettrió középső tagja, kisebb társa a sima eXplode, a nagyobb pedig a 7.1-es hangzásra képes Paradox.


[+]

A közepes eXplode Evo nyílt rendszerű, tehát a benne szóló zene vagy éppen játék hangjait kiengedi a környezetbe, és a külvilág zaját sem zárja el a játékos elől. Zajos LAN partin nem annyira szerencsés, viszont nyugalmas otthonunkban kényelmes viselet lehet, mert a zárt megoldásoknál jobban szellőzik. Hangszórópárnái strapabíró szövetből készültek, és a fülkagyló köré kapaszkodnak fel. A vaskos fejpánt állítható, és meglehetősen nagy fejre szabták, mert nekünk átlagos méretű fejünkre a legkisebb állásban kényelmes. Ahogy illik, mikrofon is jár hozzá, amit ugyan nem lehet áttenni a balról a jobb oldalra, viszont felhajtható. A számítógéphez USB-vel kapcsolódó füles 2,5 méteres vezetékén megtalálható a hangszórók hangerőszabályzója és a mikrofon némítója, további extra, hogy a fülhallgatók kéken világítanak, és a könnyebb szállítás érdekében 90 fokban kifordíthatóak.


[+]

Hangzásban az uRage eXplode Evo igazodik a nyitott rendszerű megoldásoktól elvárhatóhoz, vagyis basszusai nem valami ütősek, de játékhoz bőven megfelelő szintet produkálnak. A maximális hangerő lehetne kicsivel nagyobb, mert a diszkóban nevelkedett, részletesen halláskárosult fiataloknak ez már kevés lehet. Audiofil zenehallgatáshoz nem ezt a fülest érdemes használni, dehát nem is ilyen feladatra tervezték. A mikrofonra egy rossz szavunk sem lehet, szépen teszi a dolgát, a tesztelés során megfelelően átadta a hangot, az oda nem való neszeket és zajt pedig kiszűrte. Nagy fülpárnáinak és szellősségének köszönhetően több órányi viselet után is kényelmes maradt a Hama uRage eXplode Evo headset, mely 11 990 forintért vásárolható meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Azóta történt

Előzmények