Hirdetés

Gyors, mint a villám - A/3-as szkenner a Fujitsu-Siemenstől

A Fujitsu-Siemens fi-4530C mérete 39,9x22,5x19,3 cm. A készülék igazán impozáns sebességet ér el A4 oldalakat szkennelve, hiszen 200 dpi felbontás mellett 35 oldalt olvas be percenként!

A szkennert ellátták számtalan képszerkesztő funkcióval. A lapolvasónak egyébként mindegy, hogy milyen a papír mérete, illetve, hogy fekete-fehér, szürkeárnyalatú vagy színes a beszkennelendő felület. A4-es felület esetén a gyártó szerint egyáltalán nem lehetetlen a 47 oldal/perc szkennelési sebesség elérése sem! A Fujitsu Twain meghajtó még akkor is segít különböző képszerkesztési funkciókkal, ha az eredeti kép, illetve a beolvasott anyag rossz minőségű. Ezt egy hardveres valós idejű JPEG-tömörítési funkció egészíti ki.


Forrás: www.zdnet.de

A szkenneren egy One-Touch nevű felületet használhatunk a dokumentumok beszkennelésére és küldésére (faxon vagy e-mailen). A lapolvasót USB 2.0- vagy SCSI-2-porton keresztül is csatlakoztathatjuk. A Fujitsu-Siemens kínál egy integrált nyomtatási funkciót is, amivel 30 különböző jelet és karaktert printelhetünk ki. A készülékhez az Adobe Acrobat 5.0 teljes verziója és az Utility Scan All 21 segédprogram jár. A szkenner maximális teljesítménye egyébként 2500 oldal lehet naponta. A Fujitsu-Siemens fi-4530C ára 4635 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés