Hirdetés

Gyors csatlakozókkal ellátott ASRock alaplap közeleg

Az ASRock az eddigi hat, Intel P55 chipsetre épülő alaplapját hamarosan új taggal bővíti. A P55 Deluxe felújított változata a P55 Deluxe3 nevet viseli, és 3.0-s USB illetve 6 Gbps-os SATA portokkal rendelkezik.

Az új terméken LGA1156-os foglalat található, a memóriákat pedig négy darab DIMM csatoló várja, amikbe maximum 2600 MHz-es DDR3-as modulokat lehet rakni. A PCI Express bővítőhelyekkel is jól áll az ASRock, két x1-es mellett két x16-ost is találhatunk rajta, amelyek képesek a CrossFireX vagy az SLI technológia előnyeit kamatoztatni. Emellett két PCI sín is a rendelkezésünkre áll.

A SuperSpeed USB aljzatokból és a gyors SATA-kból kettő-kettő jutott a P55 Deluxe3-ra, amik egy PLX hídhoz kapcsolódnak. Ez további PCIe csatornákat is biztosít. Az alaplapon VIA VT2020 chip vezérli a 7.1-es hangkimenetet, illetve van FireWire, Gigabit Ethernet és eSATA csatlakozó is. A P55 Deluxe3 pontos árazásáról még nincsenek hivatalos információk, de nagyjából 180-200 euró körüli árcédula valószínűsíthető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés