Hirdetés

A Gigabyte újabb kártyákat újít fel

A Gigabyte mostanában aktívan frissít korábban megjelent VGA-it. Most a GV-N560UD-1GI jelzésű kártya került terítékre, mely egy alapórajelen üzemelő GeForce GTX 560 Ti termékként jellemezhető. Az új 2.0-s revíziót ráadásul rögtön követi egy 3.0-s is.

Mindkét újdonság a GF114-es lapkára épül, és 384 CUDA magot illetve 64 textúrázó csatornát alkalmaznak. A mag-, shader- és effektív memória-órajel 822, 1644 és 4000 MHz lesz, továbbá a GDDR5 szabványú memória szerepét 1 GB-os kapacitású fedélzeti tár tölti be. A termékek hátlapján két DVI és egy mini HDMI interfész található majd meg. A paraméterek alapján tehát nincs változás az elődhöz képest, de az új verziójú modellek már NEC Proadlizer kondenzátort kaptak, amivel a vállalat célja a stabilitás növelése.


[+]

A hűtést is lecserélte a gyártó, és az új kártyák már a továbbfejlesztett WindForce 2X megoldást használják, amely három darab hővezető csövet és méretes alumínium bordát használ, továbbá az aktív hőelvezetésen két ventilátor dolgozik. A vállalat állítása szerint az új hűtő halkabban képes lehűteni a grafikus processzort.

A 2.0-s és 3.0-s verzió között az egyetlen különbség a tápcsatlakozókban rejlik. Az előbbi modell két darab 6 tűs konnektort követel, míg az utóbbihoz már egy 6 és egy 8 tűs aljzat szükséges. A gyártó szerint az extra tápellátás következtében a 3.0-s verziót jobban lehet majd tuningolni.

A Gigabyte GV-N560UD-1GI 2.0-s és 3.0-s verzióinak szállítása hamarosan megkezdődik, az árazásuk pedig 190 euró körül lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés