Hirdetés

Tömzsi toronyházzal készül a Gigabyte

A Gigabyte egy IF 400 jelzésű számítógépházzal készül, mely elsősorban a játékosokat célozza meg. A teljesen feketére festett termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és két darab 5,25, öt 3,5 vagy 2,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok természetesen rejtve vannak.


[+]

A 450 mm magas, 185 mm széles és 412 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat az előlap mögé szerelt szintén 12 cm-es légkavaró kelti. A szellőzés természetesen fokozható két oldalsó és egy alulra szerelhető 12 cm-es szélgéppel. Az I/O panel a ház előlapján kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül három 2.0-s és egy darab 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik, valamint egy kártyaolvasóra is futotta.


[+]

Sajnos a méretbeli korlátok miatt a hosszabb VGA-k és a nagyobb processzorhűtők nem férnek el, de utóbbiak legalább egyszerűen felszerethetők az erre kialakított nyíláson keresztül, illetve a vízhűtők csövei is könnyen a házon kívülre vezethetők.

A segédeszköz nélkül szerelhető Gigabyte IF 400 forgalmazása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs adat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés