Hirdetés

Lesz vagy nem lesz egyedi RX Vega 64-es Gigabyte VGA?

Várjuk, várjuk, de egyelőre még késnek az RX Vega 64-re épülő egyedi kártyák: az ASUS a szeptemberi időpontról októberre csúsztatta a ROG Strix RX Vega 64 OC hivatalos rajtját, és az XFX, a PowerColor és Sapphire sem jelentkezett még kártyákkal, bár mindenki ígéri, hogy hamarosan elkészülnek velük. Egyedül az MSI tartja a frontot, igaz, az ő kártyájukat azért nem neveznénk száz százalékban egyedinek, hiszen a hűtés és az órajelek is maradtak a felhasznált komponensek viszont különböznek.


[+]

A Gigabyte kapcsán azonban ellentmondásos hírek érkeznek. A sort a Tom's Hardware nyitotta meg egy olyan hírrel, hogy az említett gyártó nem tervez egyedi Vega 64-et kiadni, de azóta Hardware.info és a Guru3D cáfolta ezeket az értesüléseket. Mindenki a saját forrására hivatkozik, a gyártók viszont hallgatnak. Egyetlen kérdésben van egyetértés: egyedi Gigabyte Radeon RX Vega 56 szinte biztosan érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

  • Hátraarc a Gigabyte-nál?

    Pár nap bizonytalankodás után eldőlni látszik a Gigabyte egyedi tervezésű RX Vega 64 Gaming OC grafikus kártyájának sorsa.

Előzmények

Hirdetés