Hirdetés

Ismét egeret lyuggatott a Genesis

A Zircon 550 a tömegcsökkentés jegyében lyukacsos borítást kapott, de még így sem sikerült a gyártó legkönnyebb egerévé válnia.

A Genesis A Xenon 800 és Krypton 550 modellek után egy újabb olyan egérrel bővítette portfólióját, amelynek lyukacsos burkolata miatt megbontás nélkül is szemügyre vehetjük a belül lakozó hardvert. Persze ennek a megoldásnak nem ez a lényege, hiszen ezt átlátszó borítással is el lehetne érni, a legtöbb gyártó általában azért dönt a burkolat kilyuggatása mellett, hogy ezzel is csökkentse a periféria tömegét, ám cikkünk főszereplője, a Zircon 550 esetében még így sem sikerült 90 gramm alá mennie, ami a mai mezőnyben kifejezetten nehéznek számít.


[+]

Az újdonság mentségére legyen szólva, hogy a fent említett márkatársakkal ellentétben a Zircon 550 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolaton keresztül használható, amihez a mellékelt, USB-s vevőegység csatlakoztatására is szükség van, de szükség, vagyis a 80 órás üzemidőre képes beépített akkumulátor lemerülése esetén, a dobozban megtalálható USB kábellel is használhatjuk a perifériát.


[+]

A 7 programozható gombbal ellátott, jobbkezes kialakítású egér RGB világítással is rendelkező házának belsejében a PixArt 200 és 8000 DPI között állítható érzékenységű, 20 G-s gyorsulást és 100 IPS sebességű mozgást lekövetni képes PMW3325-ös szenzora dolgozik 1000 Hz-es mintavételezéssel, amelynek beállításait – a világítás tulajdonságai és a gombkiosztás mellett – a beépített memóriában tudjuk eltárolni. Mindezért az érdeklődőknek 51,76 eurót kell fizetniük, a készletek szállítása pedig jelenleg is folyamatos.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés