Hirdetés

A Genesis lyuggatott és „teli” burkolatot is mellékel a Krypton 750-hez

Nem csak borításcserével, de a 12 extra súllyal is változtathatjuk az egér tömegét.

A Genesis hamarosan piacra dobja Krypton 750 fantázianévre hallgató egerét, amelynek alapértelmezett tömege 58 gramm, de a gazdag testreszabási lehetőségeknek hála ezt igénytől függően akár 76 grammig is feltornászhatjuk.


[+]

Ebben nem csak a kétféle, lyuggatott, illetve nyílások nélküli borítás, de a 12 darab apró súly is a segítségünkre lesz, amelyek elhelyezésével az egér egyensúlyán is változtathatunk. A 118 x 61 x 39 mm kiterjedésű periféria – modelltől függően fekete vagy fehér színű – házán összesen öt gomb és egy görgő is helyet kapott, kiegészítve néhány, szoftveresen konfigurálható RGB LED-del.


[+]

A fő gombok alatt 50 millió klikkelést is túlélő kapcsolókkal működő egér lelke a PixArt PAW3333 jelölésű optikai szenzora, amelynek érzékenységét 200 és 8000 DPI között állíthatjuk, az eszköz hasán lévő kapcsolóval akár menet közben is. A számítógéppel való kapcsolódást a mérnökök egy 1,8 m hosszú, szövetborítású USB kábellel oldották meg, míg a zavartalan siklásról a nagy kiterjedésű PTFE talpak gondoskodnak.


[+]

A Genesis Krypton 750 a gyártó komolyabb egereihez hasonló, 50 eurós áron kerül majd a boltok polcaira.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés