Hirdetés

A GeForce GTX Titan X is kap egy játékpromóciót

Az NVIDIA még márciusban jelentette be, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt limitált ideig elérhető lesz a GeForce 900-as sorozatú újabb VGA-khoz, de sokak szemét szúrta, hogy a GeForce GTX Titan X pont kimaradt. Utóbbi azért is fájó, mert igen drága VGA-ról van szó, tehát biztos nem anyagi nehézség állt a háttérben.


[+]

A vállalat azonban bejelentett egy alternatív játékpromóciót az eddigiek mellé, amelynek keretében a GeForce GTX Titan X VGA-val rendelkező felhasználók is beszerezhetik a The Witcher 3: Wild Hunt című játékot. Ennek keretében kötelező telepíteni a GeForce Experience program legújabb verzióját (ez egy 2.4.3.31-es jelzésű béta kiadás, szóval a normál verziót mindenképp frissíteni kell erre), és az alábbi oldalon van levezetve, hogy miképp kell igényelni a kódot, illetve azt hogyan kell regisztrálni.

Érdemes sietni, mert amint a kódok elfogytak a GeForce Experience nem ad több kulcsot, tehát onnantól beszerezhetetlenné válik a játék. Fontos, hogy csak GeForce GTX Titan X VGA-val érdemes próbálkozni, mert a GeForce Experience nem adja oda a kódot, ha nem találja meg ezt a hardvert a PC-n belül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés