Hirdetés

Profilok áradata az új GeForce driverrel

A WHQL minősítésű, 390.77-es meghajtó pár hibát is korrigál.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 390.77-es meghajtót, amely a Kingdom Come: Deliverance, a War Thunder, a Black Desert Online és a Metal Gear Survive című játékokhoz kínál új vagy frissített profilt, emellett SLI profilt kapott a Hot Lava, az Ode és a Metal Gear Survive.

A meghajtó pár hibát is javít, aminek hála a DiRT 4 már nem jelenik meg hibásan az SLI konfigurációkon, illetve a Neverwinter Nights grafikai hibái is eltűnnek. Mindezek mellett az Optimus átváltást kínáló notebookokon a GeForce Experience megnyitása nem fog fekete képernyőt eredményezni, a 3DMark program teljesítménye is visszaáll a normális szintre, a GeForce GTX 1080 és a G-Sync párosítása nem okoz majd teljesítményproblémákat az ablakban futtatott alkalmazásoknál, illetve a GeForce GTX 1070 Ti VGA-kon meg fog jelenni az RGB tartomány, így kiválasztható, hogy korlátozott vagy teljes legyen, továbbá a kijelölt beállítást meg is őrzi a rendszer, nem fog alapértelmezetten korlátozottra kapcsolni az újraindítások után.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0524-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Előzmények

Hirdetés