Hirdetés

Fél tucat monitorhoz kínál G-Sync hitelesítést az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 436.30-as meghajtó a hibajavítások mellett a legújabb játékokra is felkészült.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 436.30-as meghajtót, amely a Gears 5 és a Borderlands 3 című játékok mellett a Call of Duty: Modern Warfare nyílt bétájához kínál profilt, míg a Close to the Sun frissített SLI támogatást kapott.

A FreeSync vagy Adaptive-Sync kijelzők hitelesítése ismét haladt tovább, ezúttal hat új monitor került fel az erre vonatkozó listára; konkrétan az Acer VG252Q és XV273 X, a Gigabyte AORUS FI27Q és FI27Q-P, valamint az LG 27GL650 és 27GL63T.

Az új eszközillesztő hibajavításokat is kapott, többek között a mobil GeForce GTX 970M grafikus vezérlővel szerelt notebookok nem ragadhatnak az alapórajelen, illetve a Firefox alatt sem fognak a YouTube videók villogni, ha aktív G-Sync mellett teljes képernyőben jelennek meg. A játékokra vonatkozóan a Fortnite és a Counter-Strike: Global Offensive nem fog akadozni ultra beállítású low latency mód mellett, a Forza Motorsport 6 és 7 nem fog összeomlani játék közben, a World of Warcraft képi hibáktól mentes lesz a karakterválasztó képernyőnél, továbbá a Forza Horizon 4, a Gears of War 4 és a Gears 5 nem fog képi hibákat generálni GeForce RTX 20 sorozatú VGA-kon, illetve a Control sem fut majd bele kékhalálba egy Pascal architektúrára épülő GeForce-on, ha a játékos DirectX 12 módban bekapcsolja a sugárkövetést.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600, 2000 (Super) és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés